Viestikapula vaihtuu: Pauli Rautiainen perustuslakiblogin päätoimittajaksi


Perustuslakiblogi avattiin huhtikuun puolivälissä 2013. Idea blogin perustamiselle oli syntynyt muutamaa iltaa aiemmin pienessä Monteloron kylässä Firenzen liepeillä. Kantavana ideana oli alusta alkaen tuoda suuren yleisön tietoisuuteen varsinkin perusoikeuksia koskevia ajankohtaisia kysymyksiä ja teemoja. Emme ole aina odottaneet, että meiltä kysytään. Päinvastoin, perustuslakiblogi on pyrkinyt aktiivisesti osallistumaan julkiseen keskusteluun perus- ja ihmisoikeuksista, perustuslaista ja niiden merkityksestä Suomessa. Esille nostetut  teemat ovat vaihdelleet muun muassa rasististen järjestöjen kieltämisestä tiedustelulainsäädäntöön, paperittomien oikeuksiin, populismiin, yhdenvertaisuuteen ja sosiaalisten oikeuksien toteutumiseen.

Olemme olleet blogin ensimmäisestä kirjoituksesta 13.4.2013 tähän päivään blogin vastaavina toimittajina sekä hoitaneet sen käytännön toimitustyön. Nyt on tullut aika  siirtää toimituksellinen viestikapula eteenpäin: Perustuslakiblogin palstoilla jo ahkerasti esiintynyt apulaisprofessori Pauli Rautiainen on ystävällisesti suostunut aloittamaan blogin vastaavana toimittajana tilallamme tästä päivästä alkaen.

Kiitämme lämpimästi lukijoitamme kuluneista reilusta kuudesta vuodesta ja toivotamme parhainta menestystä Paulille sekä ennen muuta antoisia lukuhetkiä blogin parissa jatkossakin!

 

Juha Lavapuro                                                   Tuomas Ojanen

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s