Ohjeita kirjoittajille

Rohkaisemme avoimeen ja perusteltuun mielipiteiden vaihtoon. Asiantuntijakirjoituksia voi tarjota sähköpostitse osoitteiseen pauli.rautiainen@uef.fi. Kommentit kirjoituksiin ovat tervetulleita, mutta kannustamme esiintymään omalla nimellä ja argumentoimaan kunnolla. Syyskuusta 2013 alkaen nimimerkillä kirjoitetut kommentit julkaistaan vain erikseen perustellusta syystä. Kommenttipalsta on moderoitu.

Blogissa julkaistujen asiantuntijakirjoitusten kausijulkaisutunnus on ISSN 2342-2149.

Comments

  1. Johannes Leppänen says:

    Viime aikoina julkisuudessa esiintyneet kannanotot ja menettelytavat perustulakivaliokunnan tehtäväkenttään kuuluvista asioista herättää paljon kysymyksiä. Vakiintunut käytäntö on ollut, että valiokunta saa tehdä työtään rauhassa ja ilman ulkopuolista painetta ja ohjausta. Nyt on muutamat asiantuntijat katsoneet tarpeelliseksi pitää yllä julkista keskustelua kannanotoistaan. Näyttää siltä, että on otettu avuksi julkisuus omien mielipiteiden tueksi. Kuitenkin asiantuntijoita on kuultu asianmukaisesti valiokunnassa ja siksi väistämättä ajatuksiin nousee polittisen vaikutttamisen tai perustuslakiasioiden politisoimisen arveluttava piirre. Tämän lisäksi some viestillä aikaansaatu sekoilu puhemiehen menettelyssä,on hyvin mielenkiintoista. Tämän,hieman pidempään esiintyneen ilmiön takana täytyy olla jokin muu tavoite, kuin lakien perustuslainmukaisuuden kokonaisarviointi.
    Ihmettelevä perustuslain harrastaja
    Johannes Leppänen

  2. Tapio Värjölä says:

    Minua häiritsee kun otsikoissanne käytetään isoja sitaattimerkkejä ( ” ) ylösalaisin, sakarat ylöspäin. Suomenkielessä ne kuuluu kirjoittaa/latoa aina sakarat alaspäin. Tiedän kyllä, että amerikkalaiset tietokoneet ja tekstiohjelmat laittavat ne tekstin alkuun tuolla tavalla, mutta asia on helppo korjata, kun painaa alt-näppäintä samalla kun kirjoittaa merkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: